servicii oferite

știm ce avem de făcut și o facem bine

Dacă organizațiile ar fi angrenaje mecanice complexe iar oamenii, piese din aceste angrenaje, nu ar fi nevoie de un sistem de management, ci de un plan de intreținere și reparatii! Însă știm cu toții că nici organizațiile nici oamenii nu sunt mașini perfecte și fără greșeală și ca organizația depinde de oamenii din interiorul ei.

Sisteme de Management

Fondatorii PQM CONSULTING COM au venit cu un bagaj consistent de studii, cunoștințe și experiență în management și comunicare și au pus bazele companiei cu viziunea că înțelegerea în profunzime a caracteristicilor unui business și proceselor care stau la baza acestuia precum și aplicarea măsurilor potrivite determină funcționarea eficientă a unei afaceri de succes.

Peste 20 ani de existență pe piața serviciilor de consultanță și comunicare. PQM CONSULTING COM a fost înființată în 2003 pentru a răspunde unei nevoi acute/reale de specialiști pe piața serviciilor de consultanță în sisteme de management și comunicare.

Vă oferim consultanță pentru implementarea sistemelor de management conform standardelor internaționale:

– Calitate ISO 9001

– Mediu ISO 14001

– Sănătate și securitate în muncă ISO 45001

– Securitatea informației ISO 27001

– Transportul, depozitare si manipularea substanțelor periculoase conform ADR și SQAS.

 

Comunicare și Relații Publice

Ne-am testat rezistența nativă pe “baricadele” comunicării, știm cum e să fii și receptor și destinatar de mesaje. Am învățat că puterea cuvintelor multiplică energia oamenilor din spatele lor, iar o fotografie face cât o mie de cuvinte.

După ani buni de presă în domenii variate precum economie, finanțe-bănci, turism și administrație publică, am făcut pasul în comunicare și relații publice. Pe drumul comunicării tradiționale am învățat, direct de la sursă, ce vor stakeholderii, la ce reacționează publicul intern și extern al unei organizații. Ce mesaje trebuie transmise și când anume.

Știm să facem și comunicare internă dar și media relation, comunicare corporatistă și de brand. Ne descurcăm eficient în stuații de criză și organizăm diferite evenimente de succes.

Acționăm sub umbrela unei strategii de marketing, urmărind să atingem acel brand reputation de succes. Pentru că ADN-ul nostru se schimbă odată cu piața și devine tot mai digital, ne-am perfecționat în new media, crearea de conținut relevant și după regulile SEO.

Ne ocupăm cu tot ceea ce înseamnă comunicarea și PR-ul secolului XXI.

Portofoliul nostru însumează tot ceea ce înseamnă Comunicarea și PR-ul timpurilor nostre.

Concret, vă oferim plusvaloare prin:

– Definirea strategiei de conținut;

– Crearea și gestionarea conținutului, de la concept și planificare până la livrarea versiunii finale;

– Generarea de conținut relevant pentru consumatori, respectiv crearea de articole pentru bloguri, advertoriale, landing page-uri, comunicate de presă, postări social media;

-Implementarea diferitelor campanii de  comunicare;

– Consultanță pentru îmbunătățirea performanței SEO;

– Relații publice în media tradițională și new media.

– Organizarea de conferințe de presă, întâlniri și mese rotunde.

– Comunicare internă.

Totul sub umbrela strategiei de marketing, a stretegiei de brand pentru reputation management de succes. Un mix în care strategia eficientă și experiența întâlnește dedicarea și pasiunea nu poate fi decât unul câștigător.

De aceea afacerile au nevoie de sisteme de management care sa permita coordonarea grupurilor de oameni si gestionarea de activitati si obiective concrete de management din activitatea zilnica.
Managementul modern este adesea definit printr-o focalizare asupra componentei de management de gestiune primara – documentarea activitatilor cu impact semnificativ asura performantei companiei.
Provocarile mediului de afaceri au facut ca epoca managerilor care se bazau numai pe intuitie sa treaca.

Motivele implementarii unui sistem de management

Z

Presiunea competitorilor

Z

Conditiile economice actuale

Z

Crestere si dezvoltare

Z

Angajati slab pregatiti

Z

Schimbarea culturii organizationale

Z

Razboiul preturilor

Z

Inovatia