Ofertă specială

Certificare rapidă

De ce CERTIFICARE RAPIDĂ?

Compania nu trebuie sa aloce resurse umane pentru “CERTIFICAREA RAPIDĂ”.

Auditul de certificare nu este inclus.

Z

Identitate

Dam identitate afacerii tale, aliniind realitatea subiectiva a vizionarului la un model de performanta.

Z

Siguranta si autonomie

Cand cineva a putut invata si face ceva, in cadrul limitelor biologice o pot face si altii. Daca altii au reusit, reusesti si tu! Viitorul va arata asa cum ti-l doresti, pentru ca te urcam pe umerii unui geniu sa vezi mai departe decat el.

Z

Ordine

Un loc pentru fiecare lucru si fiecare lucru la locul lui descrise in „MANUALUL DE PLANIFICARE, CONDUCERE SI CONTROL AL AFACERII”.

Z

Aprecieri / Recunoastere

Certificarea conform SR EN ISO 9001:2008, ISO 14001: 2005 Sistem de management de mediu,  OHSAS 18001: 2007 Sanatate si securitate ocupationala, SA 8000: 2008 Responsabilitate sociala, ISO 27001: 2005 Standard pentru Securitatea Informatiei de catre o terta parte a eficacitatii sistemului de management este o dovada obiectiva a excelentei tale in afacerii.

Z

Control

Modelul de performanta al afacerii customizat si documentat in „MANUALUL DE PLANIFICARE, CONDUCERE SI CONTROL AL AFACERII”este referential pentru masurarea performantei (eficacitatii si eficientei) afacerii. 

Z

Schimbare / Progres

“Nu descuraja niciodata pe cineva care progreseaza, indiferent cat de incet o face.”  – Platon

“Inainte sa faci ceva perfect, fa ceva perfectibil.” – Bill Gates

t

Metoda

 • Definire identitate afacere.
 • Customizare model de performanta.
 • Antrenare pentru documentarea inregistrarilor conform model de performanta.
 • Certificare eficacitate sistem de management aliniat modelului de performanta, conform standardului de calitate SR EN ISO 9001:2008 1 audit intern
  Supraveghere certificare
  1 audit certificare
  2 audituri supraveghere (nu sunt incluse in pret, se platesc in anul 2 si 3 de valabilitate a certificatului – vezi costurile suplimentare)
n

Livrabil

 • Manual de planificare, conducere si control al afacerii.
 • Certificare eficacitate sistem de management aliniat modelului de performanta personalizat, conform standardului de calitate SR EN ISO 9001:2008

Costuri suplimentare

In pretul “CERTIFICAREA RAPIDA” sunt incluse costurile de consultanta pentru o companie cu maxim 30 angajati care isi desfasoara activitatea intr-o singura locatie si nu includ costurile auditurilor de certificare, supraveghere 1 din anul II si 2 din anul III de valabilitate al certificatului “CERTIFICAREA RAPIDA
 
CERTIFICAREA RAPIDA” inseamna consultant pentru certificarea eficacitatii sistemului de management aliniat modelului de performanta personalizat, conform standardului de calitate SR EN ISO 9001:2008, cu un organism de certificare cu recunoastere la nivel international.
 
Costul auditurilor de certificare si supraveghere aferente “CERTIFICAREA RAPIDA” sunt de 1000 € + TVA / audit.
 
Pentru companiile cu un numar de angajati cuprins intre 311 si 50 si/sau cu activitati in 2, 3 locatii pretul se poate majora cu cel mult 25%, in functie de specificul afacerii.
 
CERTIFICAREA RAPIDA” poate fi modelat si pentru conformarea cu cerintele standardelor de mediu SR EN ISO 14000:2005, securitate si sanatate in munca OHSAS 18001:2007, responsabilitate sociala SA 8000: 2008 si siguranta alimentului SR EN ISO 22000:2006.
 
CERTIFICAREA RAPIDA” utilizeaza un model de performanta al afacerii la un nivel de detaliere corespunzator unui prag de semnificativitate al costurilor de 5% din cifra de afaceri.

Contactează-ne

Date de contact

Adresa

Bulevardul Basarabia
Sector 3, București
Vis-a-vis de Mc Donalds, langa statia de Metrou Costin Georgian

Contactează-ne

bogdan.patco@gmail.com
bogdan@patco.ro

Program

L-V: 8am – 5pm
S: 10am – 2pm
D: închis